VIDEO / Povestea înspăimântătoare a Lacului Morii și a singurei insule blestemate a Bucureștiului. „Locul atrage moartea”

Insula Morii este considerat de mulți oameni pasionați de paranormal a fi singurul loc blestemat din Capitală. Frumusețea lacului nu atrage doar oameni dornici de relaxare, ci și amatorii de povești supranaturale.

Răzvan Botezatu, prezentatorul emisiunii „Star Matinal”, a realizat un reportaj de excepție, alături de parapsihologi, pentru a încerca să descopere misterele ce învăluie insula Lacului Morii.

„În momentul în care am intrat, m-a izbit un miros de ceva putred de mort. Aceste spirite sunt încă neliniștite.”, a spus Florentina Daniela Ion, parapsiholog.

„Spiritele își fac apariția peste zi sau în special seara, aici stau. Este o cupolă, un ecou special și multă suferință în același timp. Locul atrage moartea.”, a spus și Geta Heimerl, parapsiholog.

Pe Lacul Morii a fost amenajată o insulă artificială care ar fi trebuit să devină o atracție importantă în zonă.

„Ceașuseșcu a vrut să facă din acest lac uriaș o supapă unde în caz că se umflă niște râuri să existe posibiitatea protecției bucureștenilor de apă.”, a povestit Florin Condurățeanu.

Accidentele din zonă și numeroasele cruci îi bagă în sperieți pe locuitori, mai ales datorită faptului că atunci când soarele apune, își fac apariția multe umbre și lumini stranii.

„Aici au avut loc multe sinucideri pe malul lacului. E o așezare misterioasă, plină de energii. Aici îmi amitesc… la sesizarea unor oameni care se plimbau, poliția a venit și a descoperit un taxi abandonat. Taximetristul a fost găsit mai încolo omorât în bătaie.” , a mai povestit Florin Condurățeanu

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-povestea-inspaimantatoare-a-lacului-morii-si-a-singurei-insule-blestemate-a-bucurestiului-locul-atrage-moartea-164150.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.