VIDEO / Previziunile care zguduie România! Carmen Harra vine cu noi premoniţii: „2018 va fi marcat de evenimente majore”

Carmen Harra are noi premoniţii despre anul 2018. Aceasta susţine că vor avea loc anumite evenimente majore care îi vor influenţa pe români.

Carmen Harra vine cu noi previziuni despre ţara noastră. Aceasta susţine că vor exista evenimente majore în anul 2018 care îi vor influenţa pe români. Nu doar că vor avea loc „căderi”, dar şi anumite proteste se vor forma.

„Anul acesta nu va fi unul ușor. E un an de căderi de guverne. Va rămâne în istorie din punct de vedere politic. Căderi de guverne am văzut de două ori în America. Căderile acestea sunt extraordinar de importante și vin deodată. La fel o să fie și în România. Tot anul 2018 va fi marcat de evenimente politice majore. Vor fi mișcări de stradă de amploare”, a spus Carmen Harra pentru Antena 3.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-previziunile-care-zguduie-romania-carmen-harra-vine-cu-noi-premonitii-2018-va-fi-marcat-de-evenimente-majore-157650.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *