VIDEO / Război crunt între mamă și fiică! Simona Gherghe le-a pus la punct: „Nu fii impertinentă! Învață să vorbești civilizat!”

Copil de vânzare? O bunicã se teme pentru viața și integritatea nepotului ei de doi anișori.

Femeii îi este teamã ca nu cumva fiica sa, care s-ar fi drogat și s-ar fi prostituat, să nu îl vândă pe cel mic în străinătate. Totul ar porni de la iubitul ei, acuzã bunica. Și tot din cauza lui fata ei ar fi luat-o pe cãi greșite. Acum, tot ce își doreste e sã obținã custodia celui mic.

„Ea e o scândură. E atât de slabă încât nu poate să meargă pe stradă. Nu mai pot. Mi-e teamă să nu-l ia cu ea și să vândă copilul pe acolo. Vreau să o aduc cu picioarele pe pământ, cum a fost ea odată. Asta e tot ce vreau. Mi-e foarte greu, pe ea n-o mai interesează de copil, văd că e o schimbare mare. Nu mă mai întreabă ce fac, nu vede, nu aude. Cred că cineva din familia iubitului îi face farmece. Când am aflat că se prostituează, am simțit cum cade cerul pe mine. Prima dată, am crezut că nu este adevărat, că nu are cum,” a explicat bunica Antoaneta, vorbind cu lacrimi amare despre fiica ei, Adriana, fiică ce, zice femeia, parcă ar fi o fantomă a persoanei care era înainte.

La rândul ei, Adriana, care a intrat în direct în emisiunea „Acces Direct”, s-a apărat vehement, susținând că bunica Antoaneta doar caută să obțină cât mai mulți bani.

„Doamna mamă! Tu să nu mă faci pe mine drogată și prostituată, vezi-ți de bătrânețea ta! (…) Da, acum sunt însărcinată. Ia vezi, acum nu vrei să mi-l iei și pe ăsta?” a sărit mama Adriana, printre lacrimi de furie.

Un adevărat război a izbucnit între cele două, iar Simona Gherghe a pus-o la punct pe Adriana, care nu dădea de nicio culoare dovadă de respect față de bunică.

„Adriana, oprește-te! Nu fii și tu impertinentă. Te rog să fii decentă. Vorbesc de atitudinea ta în cadrul acestei emisiuni. (…) Învață să vorbești civilizat!” i-a spus Simona Gherghe.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-razboi-crunt-intre-mama-si-fiica-simona-gherghe-lea-pus-la-punct-invata-sa-vorbesti-civilizat-157589.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *