VIDEO: Răzbunarea soţiei înşelate! Ce a putut să-i facă tinerei de 20 de ani pe care a prins-o în pat cu soţul său

Reacţia unei soţii furioase după ce şi-a prins soţul în pat cu o tânără de 20 de ani a devenit virală. Ea a fost filmată în timp ce o târa, ţinând-o de păr, pe amanta complet dezbrăcată, prin  cartierul Cubatao, din Sao Paulo, Brazilia, potrivit Daily Mail.

Pentru a atrage atenţia vecinilor, fiii adolescenţi ai femeii împreună cu prietenii lor strigau către femeia adulteră, aducându-i tot felul de jigniri.

Soţia, al cărei nume nu este precizat, l-a urmărit pe soţul său, pentru ca, în final, să-l prindă în apartamentul unui prieten, în pat cu o femeie.

Ea a povestit că, mai întâi, i-a tăiat părul cu un aparat de ras, apoi i-a rupt hainele şi a scos-o în stradă.

Filmarea a fost distribuită în mediul online de familia care s-a lăudat cu fapta pe care o făcuse, ceea ce a dus la zeci de plângeri la poliţie făcute de utilizatorii reţelelor de socializare.

Soţia a postat pe pagina sa: „Nu dau doi bani pe ceea ce cred ei! Vă voi arăta ce păţesc cele care se dau la bărbaţi însuraţi. Tocmai am prins această c*** în patul soţului meu, fostul soţ din acest moment”.

Ulterior, femeia de 20 de ani, care era şi ea măritată, a fost preluată de soţul său.

Sursa: https://infostiri.net/2017/02/11/video-razbunarea-sotiei-inselate-ce-putut-sa-faca-tinerei-de-20-de-ani-pe-care-prins-o-pat-cu-sotul-sau/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.