VIDEO / Reacţia lui Connect-R, după ce Misha a vorbit despre divorţ: „Ea e mai matură, deşi e mai mică cu aproape 10 ani”

La scurt timp după ce Misha a vorbit despre divorţ, Connect-R a venit la Tv pentru a spune şi punctul lui de vedere. Cunoscutul artist o iubeşte enorm pe mama fetiţei lui, chiar dacă nu petrec mai deloc timp împreună.

Misha şi Connect-R s-au căsătorit în 2014, iar de atunci viaţa lor s-a schimbat, mai ales dupăc e a venit pe lume Maya. Micuţa s-a confruntat cu probleme de sănătate, fapte ce i-au determinat pe cei doi să treacp printr-o perioadă mai grea.

„Noi am trecut printr-un episod mai greu cu Maya, când am uitat complet de noi. Atenţia noastră este îndreptată către Maya. Asta nu înseamnă că noi nu ne iubim. E o iubire mai liniştită, o iubire matură”, a spus Connect-R.

„Mie mi se pare cea mai frumoasă femeie din lume. Şi nemachiată, şi când se trezeşte, şi cu păr, şi fără păr, şi tunsă zero. (…) Într-ale casei, ale familiei, ea e. Cu meseria şi cu aşa… sunt eu, mai sfătuiesc eu. Ea e mai matură, deşi e mai mică cu aproape 10 ani. (…) Cred că ameninţarea cu diboţul vine dintr-o dragoste prea mare sau prea pasională. Dar nu, nu s-a pus problema real niciodată! (…) O femeie reuşeşte să scoată toţi dracii din tine. (…) Noi nu am avut timp efectiv să ne consumăm împrenă dragostea. Noi ne-am cunoscut săptămâna asta, săptămâna cealaltă  rămas însărcinată, s-a născut fata, au început probleme cu fata. Noi nu cred că avem 30 de zile împreună amândoi” , a mai spus Connect-R.

Sursa: https://spynews.ro/monden/reactia-lui-connectr-dupa-ce-misha-a-vorbit-despre-divort-ea-e-mai-matura-desi-e-mai-mica-cu-aproape-10-ani-163722.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *