VIDEO / Românii morți în accidentul din Ungaria au ajuns acasă, în sicrie. Zeci de oameni au urlat de durere

Cei nouă români care au murit în tragicul accident din Ungaria au ajuns înapoi în țară, în sicrie. Zeci de oameni i-au așteptat și și-au urlat durerea la căpătâiul celor care au pierit în „microbuzul morții”.

Lacrimi și suferință fără margini printre zecile de rude ale românilor care au murit în carnagiul de pe o autostradă din Ungaria. Trupurile neînsuflețite ale celor nouă victime au fost aduse în localitățile lor natale, scrie Observator. Membri ai familiei, prieteni și vecini au jelit și au urlat de durere, la căpătâiul celor dragi.

Oamenii nu au pus geană pe geană toată noaptea, în așteptarea sicrielor în care se află trupurile celor pe care i-au pierdut în cel mai tragic mod. Mame, frați, surori și copii au suspinat din toți rărunchii. Un preot a venit la fața locului, pentru a oficia o slujbă pentru sufletele victimelor din Ungaria.

Costurile de repatriere au fost suportate exclusiv de Ministerul Afacerilor Externe, care a folosit fondul special de urgență. Cei morți în urma tragediei vor fi înmormântați în cursul zilelor de luni și marți.

Nouă români au murit în accidentul din Ungaria

Vă reamintim că un grav accident rutier a avut loc în Ungaria, pe autostrada 4, lângă Ceglédbercel, la kilometrul 59, acolo unde un microbuz s-a ciocnit violent cu un camion. În momentul impactului, șoferul transmitea live pe Facebook. În urma tragediei, nouă români și-au pierdut viața. Toți românii se întorceau acasă în momentul producerii accidentului, după ce fuseseră la muncă, în străinătate.

Românii morţi în carnagiul din Ungaria au ajuns acasă

Lacrimi şi durere. Românii morţi în carnagiul din Ungaria au ajuns acasă. Sute de oameni plâng şi suspină. Toate detaliile, aici: –> https://bit.ly/2IKEVZA

Posted by OMG News on Sunday, May 27, 2018

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-romanii-morti-in-accidentul-din-ungaria-au-ajuns-acasa-in-sicrie-zeci-de-oameni-au-urlat-de-durere-166258.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *