VIDEO / S-a deghizat în preot şi a încercat să jefuiască o bijuterie din Capitală! Ce a urmat i-a dat însă planurile peste cap

De-a râsul-plânsul pentru un „tâlhar” pregătit să dea lovitura! Îşi dorea o bijuterie scumpă, dar fără să o cumpere, aşa că a pregătit un plan pentru a o face nevăzută din magazin. Din păcare pentru el, din fericire pentru patron, planul nu s-a dovedit a fi unul de succes.

Un bărbat s-a deghizat în preot şi a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii din Bucureşti. Acesta i-a cerut vânzătoarei să-i arate o pereche de cercei, iar în momentul în care femeia s-a întors cu spatele, a atacat-o cu un baston cu electroşocuri, potrivit Observator.

Femeia a reuşit să apese butonul de panică, la fel şi patronul bijuteriei care a văzut scena pe camerele de luat vederi. Agenţii de pază au intervenit imediat şi l-au imobilizat pe bărbatul de 73 de ani. Individul, care ar putea trece uşor drept preot, a fost dus la audieri.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-sa-deghizat-in-preot-si-a-incercat-sa-jefuiasca-o-bijuterie-din-capitala-ce-a-urmat-ia-dat-insa-planurile-peste-cap-164725.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.