VIDEO / Scene de groază în Centrul Vechi al Capitalei! Motivul uluitor pentru care un bărbat a ieșit la plimbare cu o sabie

Un bărbat a ieşit la plimbare nopţile trecute înarmat cu o sabie lungă de un metru şi a băgat groază în trecători. Individul, în vârstă de 31 de ani, era agitat şi învârtea arma în mâini. Motivul pentru care a recurs la acest gest, însă, este și mai șocant.

Au fost momente de panică în Centrul Vechi din București, acolo unde un individ a ieșit la o plimbare nocturnă înarmat cu o sabie lungă de un metru. Respectivul părea extrem de agitat, băgând oamenii și mai mult în sperieți cu apariția sa.

Din primele informații, bărbatul o căuta pe mama fostei iubite, pe care dorea să o pedepsească după ce îl supărase, informează Observator.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, întrucât polițiștii au intervenit prompt, l-au încătușat pe bărbat și l-au transportat la spital, pentru a fi calmat.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-scene-de-groaza-in-centrul-vechi-al-capitalei-motivul-uluitor-pentru-care-un-barbat-a-iesit-la-plimbare-cu-o-sabie-163405.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.