VIDEO / Simona Gherghe, criză de râs în direct. Imagini de senzaţie cu simpatica prezentatoare

Moment amuzant în timpul emisiunii „Acces Direct„. Simona Gherghe a fost protagonista întregului moment. Îndrăgita prezentatoare este mai tot timpul serioasă, aşa cum cere natura emisiunii, însă astăzi a oferit un moment pe cinste telespectatorilor săi.

Simona Gherghe a început să râdă dintr-o dată, totul spre amuzamentul telespectatorilor. Weekendul a început deja, iar Simona Gherghe a intrat deja în febra zilelelor libere care urmează.
Simpatica prezentatoare a ţinut să le şi explice telespectatorilor săi motivul pentru care a izbucnit în râs, precizând că starea sa de bine este oferită de weekendul care abia a început.

„E o zi de vineri, cred că de la faptul că mâine o să plouă e atmsofera mai încinsă aici în platou. Dar să ştiţi că oamenii se simt bine, invitatele mele sunt bine”, a spus Simona Gherghe despre criza de râs pe care a avut-o.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/video-simona-gherghe-criza-de-ras-in-direct-imagini-de-senzatie-cu-simpatica-prezentatoare-168871.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.