VIDEO SOCANT! O femeie a fost mâncată de vie de un piton, apoi scoasă de vecini din interiorul reptilei

O femeie, în vârstă de 54 de ani, a fost protagonista unei întâmplări demnă de filmele de groază. Ea se afla în grădină în momentul în care a fost atacată de un piton și mâncată de vie.

Wa Tiba, din Indonesia, a fost descoperită chiar de proprii copii, care i-au observat îngroziți sandalele și o bluză în curte, însă ce era mai rău abia atunci începea. Nimic nu avea să îi pregătească pentru ceea ce avea să urmeze. Cei doi au descoperit un piton gigantic ce zăcea pe iarbă și abia au putut să îl miște.

Ulterior și-au dat seama că mama lor se află înăuntrul reptilei. „Toată lumea urla și era în stare de șoc. Biata femeie. Oamenii erau îngroziți. Ne este frică să mai ieșim afară, putem doar să ne rugăm pentru siguranța noastră.” , a declarat vecinul, pentru Mirror.co.uk. Vecinii au început să taie reptila pentru a recupera trupul neînsuflețit al femeii și au realizat că ea a murit în chinuri groaznice.

Polițiștii i-au avertizat pe oameni să aibă grijă pe unde merg și să fie mereu atenți la pericole.  Wa Tiba a fost înmormântată la o zi distranță după tragedie. Sulawesi este o insulă din Indonezia unde trăiesc cei mai mulți pitoni ucigași din lume.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/video-socant-o-femeie-a-fost-mancata-de-vie-de-un-piton-apoi-scoasa-de-vecini-din-interiorul-reptilei-168274.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.