VIDEO/ Șofer căutat de polițiștii doljeni după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. Agenții au folosit arma

Un șofer este căutat de către polițiștii doljeni după ce a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. Agenții au folosit armamentul din dotare, astfel că șoferul a fost rănit în picior.

Conducătorul auto se numește Gionea Filip, zis Paris, care și-a schimbat numele și care înainte se numea Filip Serdaru, în vârstă de 45 de ani. Conform informațiilor de la fața locului, polițiștii i-au făcut semn să oprească, în timp ce se afla la volanul unui BMW, pe Bulevardul Știrbei Vodă, din cartierul Fața Luncii al municipiului Craiova.

Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, a abandonat mașina și a luat-o la fugă printre case, astfel că oamenii legii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare.

Martorii spun că au fost trase între șapte și nouă focuri de armă după fugar.

Potrivit primelor informații, bărbatul a fost rănit în pulpă. El nu deține permis de conducere și este cunoscut oamenilor legii pentru comiterea altor infracțiuni.

În trecut, Gionea a fost condamnat și a executat opt luni de închisoare pentru trafic de migranți.

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/sofer-cautat-de-politistii-doljeni-dupa-ce-refuzat-sa-opreasca-la-semnalele-acestora-agentii-au-folosit-arma-2249784?utm_source=alerta&utm_medium=website&utm_campaign=alertaDesktop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.