VIDEO / Ți se face pielea de găină! Ultima cântare a Sarei, tânăra moartă în tragedia de la Jibou

Tragedia de la Jibou, județul Sălaj, unde patru tinere studente și-au pierdut viața, a șocat întreaga Românie.

Curg râuri de lacrimi pentru pierderea fetelor, iar oamenii postează valuri de mesaje de condoleanțe pentru familiile tinerelor. Ultima cântare a Sarei Ștefana, una dintre studentele care și-au pierdut viața, este extrem de emoționantă.

Fata avea o voce de aur și cânta absolut minunat. Sora Sarei Ștefana a postat pe Facebook un video răvășitor, ce conținea ultima cântare a fetei, dar și versurile melodiei, care îți vor face pielea de gâină.

Cele cinci studente, Claudia BortosMadalina ParjaMaria StețSara Ștefanaşi Sanda Ungur, se întorceau acasă de la Cluj. Sanda Ungur, tânăra şoferiţă, a ales o rută ocolitoare dar, din nefericire, drumul ales le-a condus spre moarte pe patru dintre fete.

La trecerea la nivel cu calea ferată nu există bariere şi şoferiţa nu s-a asigurat. Trenul venea cu viteză şi a spulberat automobilul. Fetele au fost aruncate la 15-20 de metri de autoturism şi patru dintre ele au murit. Singura supravieţuitoare este şoferiţa Sanda Ungur.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-ti-se-face-pielea-de-gaina-ultima-cantare-a-sarei-tanara-moarta-in-tragedia-de-la-jibou-165598.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *