VIDEO / Tragicomedie în Vaslui. O femeie ruptă de beată a „topit” o sticlă de vin imediat. Imaginile au ajuns virale

Întâmplările din Vaslui sunt celebre datorită amuzamentului pe care îl generează în rândul oamenilor. De curând, o femeie beată a reușit să doboare orice record la alcool și a ajuns „celebră” pe internet, imediat după ce un tânăr a surprins-o în fapt și a făcut publice imaginile.

Recent, o femeie din Vaslui a reușit să ajungă de râsul internetului. Ruptă de beată, aceasta a fost filmată în timp ce se „relaxa” lângă Teatrul de Vară al orașului, căzută la pământ din cauza cantității considerabile de alcool pe care o consumase.

Cum băutura te îndeamnă să consumi din ce în ce mai mult, femeia nu s-a lăsat și a dat gata o sticlă de vin de 2l în câteva clipe, spre uimirea tuturor. Cu toate acestea, nimeni nu s-a oferit să o ajute și să o ridice de jos. Mai mult, tinerii aflați la fața locului au continuat să se amuze de situația în care se afla femeia beatăși să o filmeze în continuare.

CITEȘTE ȘI VIDEO / Mamă beată, cărată cu roaba de fiul ei! „După asta nu am ieșit câteva zile din casă, de rușine”

Unul dintre tinerii care a filmat întreaga scenă a oferit câteva declarații surprinzătoare pentru presa locală. „A stat trei ore lângã magazinul de lângã Teatrul de Varã. Încerca sã se ridice, dar se vedea cã nu putea. A refuzat ajutorul celor de pe ambulantã şi a plecat pe picoarele ei înspre Piaţa Vidin”, a spus tânărul.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-tragicomedie-in-vaslui-o-femeie-rupta-de-beata-a-topit-o-sticla-de-vin-imediat-imaginile-au-ajuns-virale-163581.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.