VIDEO / Ultimele imagini cu românii morţi în accidentul din Ungaria, înainte să plece spre România. Munceau câmpul şi erau fericiţi că revin în ţară

Imagini emoţionante au fost făcute publice cu românii morţi în Ungaria, filmate chiar în ziua în care ar fi trebuit să plece spre ţară. Imaginile au fost făcute publice de către Iuliu Lunca, unchiul fraţilor Karoly şi Călin Lunca. Acesta muncea alături de nepoţii săi în Slovenia, dar a ajuns în ţară cu doar câteva ore înainte de producerea tragediei.

În imaginile postate pe Facebook se vede cum oamenii se simţeau bine şi erau foarte fericiţi la gândul că urmau dă se întoarcă în ţară. Acestea sunt ultimele imagini publicate cu ei în viaţă, înainte ca şoferul să facă un live pe Facebook, gest care a dus şi la producerea accidentului. Românii care şi-au pierdut viaţa în teribilul accident din Ungaria munceau pe câmp la plantaţii de hamei, iar fericirea se putea citi pe chipurile lor.

Doar câteva ore îi mai despărţeau de sosirea în ţară, aici unde urmau să se bucure de compania famiilor lor. Oamenii vorbeau, discutau, iar unul dintre ei chiar dansa şi părea extrem de fericit că urma să-şi vadă familia. Toate speranţele lor au fost distruse odată cu inconştienţa şoferului care a pierdut controlul volanului, fiind atent la telefon. Toţi cei nouă români au murit pe un drum din Ungaria, iar unii dintre membrii familiilor lor au văzut în direct cum cei dragi şi-au pierdut viaţa.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/video-ultimele-imagini-cu-romanii-morti-in-accidentul-din-ungaria-inainte-sa-plece-spre-romania-munceau-campul-si-erau-fericiti-ca-revin-in-tara-166063.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *