VIDEO / Ultimele imagini din mașina fetelor moarte în accidentul din Teleorman: „Murim!”

Noi detalii șocante ies la suprafață, în ceea ce privește tragicul accident din localitatea Năsturelu, în urma căruia 3 fete și-au pierdut viața. Cu puțin timp înainte de impact, fetele se distrau, ascultau muzică la maxim în mașină și circulau cu o viteză extrem de mare.

Ultimele imagini din mașina fetelor care au fost victimele unui destin cumplit sunt de-a dreptul șocante! Cu puțin timp înainte de producerea accidentului,fetele au postat pe Instagram clipuri video din mașină. Bucuroase, acestea ascultau muzică și nu le-a păsat de faptul că șoferița circula cu o viteză mult prea mare.

CITEȘTE ȘI Iubitul Mădălinei, una din cele 3 fete moarte în accidentul din Teleorman, răpus de durere: „Odată cu tine mi s-a dus toată fericirea”

Mai mult, într-un fel sau altul, acestea erau conștiente de pericolul vitezei la volan, așa că unul din clipurile video a fost marcat de mesajul „Murim”, alături de un emoticon speriat.

Din păcate, așa s-a și întâmplat. Autoturismul în care se aflau s-a izbit de zidul unei clădiri, iar în urma impactului, 3 fete și-au pierdut viața și una se află în stare gravă la spital.

Accidentul s-a produs în localitatea Năsturelu, Teleorman. Toate fetele erau originare din Zimnicea.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-ultimele-imagini-din-masina-fetelor-moarte-in-accidentul-din-teleorman-murim-164508.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.