VIDEO / Un medic legist a izbucnit în lacrimi când a văzut ce găseşte în corpul unei fetiţe de 8 ani! „Nu a murit repede”

Caz halucinant într-un spital din Statele Unite. Un medic legit a izbucnit în lacrimi când a văzut ce descoperă în corpul unei fetiţe de opt ani. Valerie Rao a cerut o pauză în timp ce prezenta raportul de după autopsie.

Cherish, o fetiţă de opt anişori a fost răpită, violată şi torturată de un bărbat care îi promisese mamei ei că merg doar să cumpere ceva de la un magazin. Nu s-au mai întors! Fetiţa a fost găsită după câteva zile, iat medicul legist a izbucnit în lacrimi când a văzut în ce chin a murit Cherish. A fost bătută crunt, torturată şi violată de mai multe ori.

„Cherish nu a murit repede și ea nu a murit cu ușurință. De fapt, moartea ei a fost brutală și a fost torturată”, a spus procurorul de caz.

Donald James Smith, un bărbat în vârstă de 61 de ani, este acuzat de crimă de gradul I, răpire și agresiune sexuală asupra unei fetițe de 8 ani şi riscă pedeapsa cu moartea.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-un-medic-legist-a-izbucnit-in-lacrimi-cand-a-vazut-ce-gaseste-in-corpul-unei-fetite-de-8-ani-nu-a-murit-repede-157393.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *