VIDEO / Un nou accident cu români în Ungaria. Două persoane au murit, iar trei au fost rănite

O nouă tragedie cumplită în care protagonişti sunt români a avut loc în Ungaria. Un alt accident a avut loc în Ungaria, aproape de Debrecen. Accidentul a avut loc vineri seara, pe o autostradă din Ungaria, soldată cu doi morţi şi trei răniţi.

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00, atunci când două maşini s-au ciocnit. Două persoane şi-au pierdut viaţa pe loc, iar alte două sunt în stare gravă. Cea de cincea victimă a fost rănită uşor. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe unul dintre cei răniţi este român. Nu a fost precizată momentan identitatea celor două persoane care şi-au pierdut viaţa.

Accidentul are loc la doar câteva zile după tragedia în care nouă români au murit, după ce şoferul microbuzului în care se aflau a făcut un live pe Facebook şi din cauza neatenţiei a pierdut controlul volanului, iar la doar câteva zile de la tragedia din Ungaria care a șocat România, un nou accident grav s-a petrecut pe autostrata M5, la 32 de km de Budapesta. Șoferul român al camionetei implicate în accident, și-a pierdut viața pe loc, strivit de fiarele cabinei. Autoturismul era înmatriculat în Timișoara.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/un-nou-accident-cu-romani-in-ungaria-doua-persoane-au-murit-iar-trei-au-fost-ranite-166196.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *