VIDEO / Un nou accident cumplit pe șoselele din Ungaria, la scurt timp după ce 9 români au murit: „Uite-i pe jos, morți!”

Încă un accident teribil s-a petrecut pe șoselele din Ungaria, la nici o lună de când nouă români și-au pierdut viața în urma impactului dintre un microbuz și un TIR. Astăzi, în apropiere de Budapesta, un nou incident face victime, informează Observator.

Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare gravă, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de spatele unui TIR. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a transformat într-o adunătură de fiare, iar pasagerii au rămasîncarcerați.

Imaginile carnagiului au fost surprinse de un român din Chișineu Criș, un șofer al unei firme de transport. Acesta a filmat locul accidentului, iar pe fundal se poate auzi cât de șocat a fost martorul.

„Doamne, ferește! Uite cum îi scoate! Cât sânge! Uite-i pe jos, morți!” se poate auzi în filmare.

Vă reamintim că în urmă cu două săptămâni, trei accidente grave în care mai mulți români și-au pierdut viața au avut loc. Dintre ele, cel mai grav a fost cel de pe 22 mai, unde nouă români au murit, spulberați de TIR. Șoferul, Petru Zălar, făcea LIVE pe Facebook înainte de impact.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/video-un-nou-accident-cumplit-pe-soselele-din-ungaria-la-scurt-timp-dupa-ce-9-romani-au-murit-uitei-pe-jos-morti-167236.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *