VINE APOCALIPSA în sistemul bugetar? NU MAI SUNT BANI pentru plata salariilor în 2018. Se iau în calcul măsuri DRASTICE

Vești foarte proaste pentru profesori. Cadrele didactice ar putea rămâne în acest an cu salariile neplătite, întrucât nu sunt suficiente fonduri, au precizat surse din cadrul Ministerului Educației pentru Ralitatea TV.

Sursele citate au declarat că inspectorii școlari au fost chemați la minister pentru a discuta încadrarea în buget și corelarea sa cu resursa umană.

„Acolo unde au existat probleme, Ministerul Educației a solicitat inspectorilor școlari generali să se prezinte la minister, la direcția generală economică să discute încadrarea în buget, precum și să coreleze această încadrare cu resursa umană. Prin urmare, li s-a solicitat ca în două săptămâni să vină cu o serie de măsuri prin care să reducă cheltuielile în așa fel încât să se încadreze în bugetul acordat. Ca măsură coercitivă, li s-a spus că nu li se va mai deschide finanțarea până când nu vor lua măsurile necesare încadrării la nivel național situația este destul de gravă pentru că avem unități de învățământ în costul respectiv având în vedere numărul mic de elevi”, conform sursei Realitatea TV.

Sursa: http://evz.ro/buget-bani-salarii.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.