Viorica Dăncilă, „hahaieste” în Israel. Cum îi răspunde lui Netanyahu când acesta îi spune „Pleasure to see you”-VIDEO

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut, saptamana aceasta, o intalnire cu omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu. Dincolo de disputele politice pe tema reprezentarii Romaniei in Israel, intalnirea cu liderul din Orientul Mijlociu a oferit un moment amuzant.

Astfel, intr-un clip postat pe Facebook de senatorul USR Florina Presada, sunt redate secundele salutului dintre cei doi sefi de Guvern.

loading...

„Pleasure to see you” („Imi pare bine sa va vad”, trad. – n.red.), spune Netanyahu. „He, he”, este raspunsul lui Dancila, care apoi rosteste cateva cuvinte, dar care nu sunt inteligibile, din cauza zgomotului de fundal si a tonului, dar care par a fi „Pleasure to meet you” („Imi pare bine sa va cunosc”, trad. – n.red.).

„Multa lume se intreaba ce a facut doamna Dancila in Israel. Hehe.

Il rugam pe domnul Dragnea cand isi mai pune prim ministru sa nu mai uite sa le instaleze softul de functionare.

#altctrldelete”, este mesajul postat de Florina Presada pe Facebook.

In doar 4 ore, postarea are 18.000 de vizualizari si aproape 700 de reactii, fiind distribuita de peste 600 de ori.

Amintim ca premierul Dancila a mers, alaturi de Liviu Dragnea si de ministrul de Externe, Teodor Melescanu, miercuri, in Israel, intr-o vizita tinuta secret pana in ultima zi – iata si ce au vorbit Dancila si Netanyahu.

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, joi, precizand ca Dancila nu vorbeste in numele Romaniei in Israel.

alt-ctrl-delete

Multă lume se întreabă ce a făcut doamna Dăncilă în Israel. Hehe.Îl rugăm pe domnul Dragnea când își mai pune prim ministru să nu mai uite să le instaleze softul de funcționare.#altctrldelete

Florina Presadă စာစုတင္ရာတြင္ အသုံးျပဳမွု တနဂၤေႏြ, 29 ဧၿပီ 2018

Sursa: https://info-stiri.net/viorica-dancila-hahaieste-in-israel-cum-ii-raspunde-lui-netanyahu-cand-acesta-ii-spune-pleasure-to-see-you-video/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *