VIRAL pe internet! O postare a Poliției Române pentru șoferi a stârnit hohote de râs: „Această maneta, aflată în stânga volanului…”

Nu este prima dată când o postare a oamenilor legii, de pe paginile oficiale de Facebook ale instituțiilor, devine virală pe internet.

După răspunsurile polițiștilor pentru șoferii curioși care au intrebat dacă pot consuma „o bere” și se pot urca la volan apoi sau „dacă vântul bate cu putere din față, ce viteză înregistrează aparatul radar” pe pagina Ministerului Afacerilor Interne, de data aceasta, oamenii legii au făcut câteva precizări privind mult discutata manetă de semnalizare, pe contul Poliției Române.

Redăm, mai jos, mesajul integral apărut pe Facebook Poliția Română:

„Această maneta, aflată în stânga volanului, este de semnalizare.

Ea trebuie folosită obligatoriu, din timp, de conducătorul de vehicul care execută o manevra de schimbare a direcției de mers, după ce s-a asigurat că o poate face fără să perturbe circulația sau să pună în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Această postare se adresează celor care parcă au uitat scopul și utilitatea folosirii semnalizării…utilizarea ei corespunzătoare, de fiecare dată, previne evenimentele rutiere, salvează vieți și vă ferește de sancțiuni.

Vă rugăm să folosiți semnalizarea, altfel vă vom reaminti printr-un proces-verbal de constatare că este obligatorie”, este îndemnul Poliției Rutiere, prin intermediul paginii de Facebook.

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/viral-pe-internet-o-postare-a-politiei-romane-pentru-soferi-a-starnit-hohote-de-ras-aceasta-maneta-aflata-in-stanga-volanului-id779789.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.