Vitelul cu doua capete nascut astazi a socat pe toata lumea! Arata incredibil, dar la cateva ore de la nastere… Ce ciudatenie!

Nu vezi asa ceva prea des, dar din pacate animalul nu a supravietuit. Acum toata lumea se mira de pozele incredibile

Vitelul cu doua capete nascut astazi a socat pe toata lumea! Imaginea a devenit instant virala cu vitelul abia adus pe lume de un veterinar din Anglia. Barbatul a fost socat sa vada ca animalul are 2 capete si atunci i-a facut 2 fotografii si le-a postat pe Facebook.

Cand a vazut ciudatenia, fermierul care detinea vaca a ramas uimit si a refuzat sa fie si el fotografiat sau sa-i fie divulgata identitate, pentru ca atunci lumea nu ar mai fi avut incredere in carnea vacilor de la ferma lui si in laptele lor.

Vaca este la al 4-lea vitel pe care il naste, dar nu este primul cu probleme. Si primul vitel adus pe lume de ea a avut probleme, s-a nascut cu intestinele in afara corpului si a murit imediat.

Nici de data asta bietul vitelus nu a fost mai norocos. La doar cateva ore dupa ce a fost scos din mama lui vitelul cu doua capete a murit. In imagini se poate vedea ca vitelul avea cele doua capete lipite cumva in zona din spate si era un unghi destul de mare intre ele.

Vitelul cu doua capete nascut astazi a socat pe toata lumea!

In rest, corpul lui parea sa fie dezvoltat perfect normal. La prima verificare a starii lui veterinarul nu a gasit nimic in neregula: “Chiar am sperat sa traiasca, dar la cateva ore a murit. Imaginile cu vitelul au ajunsa insa instant virale pe Facebook dupa ce le-a postat veterinarul cu textul: “Doua capete sunt mai bune decat unul singur”.

Sursa: https://ciao.ro/vitelul-cu-doua-capete-nascut-astazi-a-socat-pe-toata-lumea/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.