WANG NE AMENINȚĂ CU JUDECATA! E FOARTE BINE, ASTA E DIFERENȚA DINTRE ROMÂNIA ȘI CHINA

Chinezul vrea să eliminăm faptele care apar în cazurile Shanghai și Cupru Min și pe care le-am publicat.

UPDATE : Doi cititori au avut o idee excelentă.

Și e timpul să adăugăm și o notă ludică întregii povești că altfel o luăm razna.

Dar gluma e serioasă.

Iată ce propun cititorii.

Userul „eu”: „Ne adresam si noi Comisiei Centrale pentru Inspectia Disciplinara din cadrul Partidului Comunist Chinez. E o asimetrie totala Romania- China, in sensul dimensiunilor, puterii. Dar avem si linii comune, ne-am nascut in comunism si stim bine cum functioneaza, ca doar si la noi a fost modelul chinez”.

Userul „ha ha ha”: „Dar ce ar fi sa scriem noi, o multime mare de cetateni romani, la Partidul Comunist Chinez? nu altundeva, ci direct la partid. La partid fratilor, ca ne-am nascut pe vremea cu partidu’ si stim textele clasice, formularile si abordarile ideatice, asa, sa vedeti atunci distractie, sa le explicam cum face acest cetatean al lor partidu’ de ras, inca o data. Ca l-a mai facut. Haideti, ca la asta nu ne intrece nimeni, ha ha ha.. Eu sigur voi scrie, de vor regreta aia ca le-am iesit in drum!”.

Așa e.

Oamenii au dreptate și merită să scrieți pe email Partidului Comunist din China.

Indiferent dacă Mihai, Wang Yan și ceilalți din rețeaua mafiotă sunt reprezentanții intereselor chineze sau doar niște personaje pe cont propriu, ei au lezat drepturile cetățenilor români și siguranța statului român. Asta susține litera de lege potrivit căreia lui Wang i-a fost retrasă cetățenia de către Autoritatea Națională pentru Cetățenie și de către Tribunalul București!

Să-l lași pe Wang în continuare împuternicit și semnatarul contractului pentru o mare firmă de resurse ca Merlion e o formă a chinezilor de a spune românilor: ”Nu se pasă ce v-a făcut, nu ne pasă ce credeți voi!”.

Ceea ce nu e corect.

Partidul chinez merită să știe de la voi ce a făcut cetățeanul său Wang Yan în România. Tocmai pentru că relația chino-română nu se poate mărgini la niște mafioți și la funcționari corupți din ambele țări.

Sursa: http://www.tolo.ro/2018/04/06/wang-ne-ameninta-cu-judecata-e-foarte-bine-asta-e-diferenta-dintre-romania-si-china/?utm_campaign=Antena3-articol&utm_medium=Parteneri&utm_source=Antena3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.