Zi decisivă pentru Antonia şi Alex Velea! Află verdictul în scandalul legat de paternitate!

După ce au fost plimbaţi pe drumuri mai bine de jumătate de an, Antonia şi Alex Velea aşteaptă astăzi verdictul în cel mai important proces.

Astăzi, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 ar putea da verdictul în procesul deschis de Alex Velea în vara anului trecut, dosar în care artistul cerea să fie recunoscut drept tatăl micuţilor Dominic şi Akim. Velea a fost nevoit să recurgă la această strategie întrucât Antonia, femeia care i-a dăruit cele două comori, încă este căsătorită cu Vincenzo Castellano, aşa că, potrivit documentelor, italianul ar fi, teoretic, părintele celor doi. Pentru clarificarea acestei situaţii, Velea a deschis un proces, iar magistraţii ar trebui să ia o decizie chiar astăzi.

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/zi-decisiva-pentru-antonia-si-alex-velea-afla-verdictul-in-scandalul-legat-de-paternitate-155899.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.