Ziua îndrăgostiților „sărbătorită” la cimitir. Ce se ascunde în spatele acestei fotografii care a frânt milioane de inimi

Iubirea este sărbătorita în întreaga lume în fiecare an de Valentine’s Day pe 14 februarie. La noi, încet, încet prinde contur și se sărbătorește și pe 24 februarie de Dragobete. In aceste doua zile din an cuplurile de îndrăgostiți își arată iubire în diferite moduri, care mai de care mai frumoase si mai romantice. Povestea acestei zile a iubirii datează din vremuri îndepărtate şi a oscilat între scrisori de dragoste şi cereri în căsătorie.

Însă Valentine’s Day, nu înseamnă doar trandafiri roşii şi momente romantice. În timp ce unele femei îşi sărbătoreau iubirea, altele… o plângeau. Pe Internet a luat amploare o fotografie care surprinde dragostea adevărată şi patriotismul pur, scrie ziuadeconstanta.ro.

Imaginea prezintă o femeie cu bebelușul ei, care îşi vizitează sufletul pereche la cimitir. Din imagine ne dăm seama că soţul ei era militar, pierzându-şi viaţa, probabil, în misiune. Emoţie, durere, lacrimi. Au curs mesaje de încurajare pe Facebook. „Un simbol al iubirii dincolo de moarte”, „Onoare soldatului”, „Chinuitor, dar viaţa merge mai departe”, fiind doar câteva dintre acestea.

Cum fiecare monedă are două părţi, există şi voci care spun că fotografia nu a fost făcută de Ziua Îndrăgostiţilor. Nu putem verifica acest lucru, însă mesajul transmis transcede data de 14 februarie. Viaţa e scurtă, iar moartea face parte din viaţă. Să nu uităm să o preţuim şi să ne bucurăm de ea, cu toate vremile şi oamenii din ea.

Sursa: https://infostiri.net/2016/02/21/iubire-absoluta-la-cimitir-ce-se-ascunde-in-spatele-acestei-fotografii-devenita-virala-in-aceste-zile/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.