Accident pe străzile Capitalei, în timpul urmăririi unui şofer. Maşina poliţiei a intrat într-un stâlp


Accident pe străzile Capitalei, în timpul urmăririi unui şofer. Maşina poliţiei a intrat într-un stâlp

O maşină de poliţie pornită în urmărirea unui şofer, care nu a oprit la semnalul unui agent al Brigăzii Rutiere a Capitalei, a intrat într-un stâlp din Sectorul 3, şoferul urmărit derapând şi el după ce a lovit autospeciala şi intrând într-un gard, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.
Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că miercuri seară, în jurul orei 23.15, o maşină nu a oprit la semnalul regulamentar făcut de un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere, pe Strada Jean Steriade, agentul pornind în urmărirea autoturismului.

La intersecţia Gura Crivăţului / Gura Caliţei, după ce cele două maşini s-au tamponat, ambii şoferi au pierdut controlul volanului şi autospeciala a intrat într-un stâlp, iar celălalt autoturism într-un gard. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.
Maşina urmărită a fost condusă de un minor, în vârstă de 17 ani, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.
MEDIAFAX.RO

https://www.mediafax.ro/social/accident-pe-strazile-capitalei-in-timpul-urmaririi-unui-sofer-masina-politiei-a-intrat-intr-un-stalp-17722681

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *