Actorul Sebastian Stan a făcut senzaţie la Atena, după o cursă pe scuter, nud


Actorul Sebastian Stan a făcut senzaţie la Atena, după o cursă pe scuter, nud

Actorul de origine română Sebastian Stan – care a jucat în lungmetraje hollywoodiene de succes precum cele din franciza “Căpitanul America/ Captain America” – şi actriţa irlandeză Denise Gough au făcut o cursă pe scuter, nud, prin Atena, potrivit tmz.com.
Sebastian Stan şi Denise Gough au filmat astfel pentru un nou lungmetraj în care joacă, “Monday”.

Filmul, regizat de Argyris Papadimitropoulos, prezintă povestea de dragoste a doi americani cu tendinţe autodistructive, aflaţi în Grecia.

Lungmetrajul este programat pentru lansare anul viitor.
Sebastian Stan este cel mai popular actor român care a reuşit să se impună în industria de film americană. În “Marţianul”, nominalizat la şapte premii Oscar, a jucat alături de Matt Damon, iar în “Lebăda Neagră” a făcut parte dintr-o distribuţie de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel. A jucat şi în musical-uri pe Broadway şi în serialul american “Gossip Girl”, dar şi în lungmetrajul “I, Tonya”, de Craig Gillespie. În cel mai recent film din trilogia “Captain America” a jucat într-un rol principal alături de Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Hugo Weaving şi Samuel L. Jackson. Rolul din “Captain America” l-a reluat şi în franciza “Avengers”.

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982, în Constanţa. S-a mutat la Viena, împreună cu mama sa, când avea opt ani, iar la vârsta de 10 ani a primit primul său rol într-un film, în “71 fragments of a Chronology of Chance”, de celebrul austriac Michael Haneke. Doi ani mai târziu, familia a plecat în SUA şi s-a stabilit în Rockland County, New York. Sebastian Stan a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey şi a studiat la Globe Theater din Londra timp de un an.
MEDIAFAX.RO

https://www.mediafax.ro/life-inedit/actorul-sebastian-stan-a-facut-senzatie-la-atena-dupa-o-cursa-pe-scuter-nud-17723560

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *