ANDRA E ÎN AL NOUĂLEA CER! A PRIMIT VESTEA ȘI A ÎMPĂRTĂȘIT-O IMEDIAT CU FANII

Andra e în al nouălea cer! Pentru contribuția pe care a avut-o la promovarea județului Cluj, vedeta a fost premiată cu distincția ”Onoare pentru Cluj”. Ea se alătură, astfel, altor personalități care contribuit – în diferite domenii – la promovarea imaginii județului. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Prefectul județului Cluj a oferit „cea mai înaltă distincţie unor personalităţi şi entităţi care, prin iniţiativele şi activităţile desfăşurate în medii profesionale dintre cele mai variate (academic, cultural, artistic, economic, public, social, sportiv, civic etc.), au contribuit la redefinirea calitativă a vieţii clujenilor, precum şi la promovarea unei imagini exemplare a judeţului Cluj în ţară şi peste hotare”(Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Distincţia „Onoare pentru Cluj – Centenar 2018” a fost acordată Catedralei Mitropolitane „Adormirea Maicii Domnului” Cluj-Napoca; Generalului de brigadă dr. Nicolae Tonu, locţiitorul comandantului Diviziei 4 Infanterie „GEMINA”; prof. univ. dr. Ioan Bolovan, prorector al Universităţii „Babeş-Bolyai”; Grădinii Botanice „Alexandru Borza”; Teatrului de Păpuşi „Puck” Cluj-Napoca, Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga”; lui Lucian Nastasă-Kovacs, istoric şi manager al Muzeului de Artă din Cluj Napoca; Asociaţiei „Ioana Em. Petrescu” a Profesorilor de Limba şi Literatura Română; Serviciului Evenimente Publice din Cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca; lui Cristian Ursu, medic şef UPU-SMURD Cluj; Societăţii Prodglob Clasic Glass S.R.L.; Fabricii de Globuri din Cluj-Napoca, Mihaela şi Gheorghe Turcu; Alexandra Irina Măruţă (Andra); Asociaţiei Handbal Club Potaissa Turda, notează Monitorul de Cluj. 

Andra iubește muzica încă din copilărie. La 7 ani a participat la ”Tip Top Minitop”

Alexandra Irina Măruță, cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, s-a născut la 23 august 1986 în Câmpia Turzii, este o vedetă de televiziune și cântăreață română de muzică pop, și R&B. Primul său disc single, Andra l-a lansat în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Andra a susținut primul spectacol pe Scena Casei de Cultură din Câmpia Turzii, când avea 7 ani, unde a fost invitata de onoare la concursul “Tip Top Minitop”. Doi ani mai târziu a participat la concursul național “Pe fir de baladă” unde a cântat muzică populară, obținând mențiune.

La 11 ani a luat premiul întai la Festivalul Concurs de Interpretare Folclorică “Toamna Berbecana” organizat de Centrul pentru Valorificarea Creației Artistice Cluj. La inițiativa regizorului Titus Munteanu, tătal Andrei a înscris-o la un concurs pentru admiterea în școala minivedetelor de la București, fiind acceptată printre cei 12 copii, din 450 de participanți. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Primul album din cariera sa “Andra” l-a înregistrat la vârsta de 14 ani la studioul “Dr. Costi”, album ce cuprindea 10 piese în stilul pop-dance si R&B. Albumul a avut mare succes, promovând două piese de pe el “În noapte mă trezesc” și “Eu aș da” ce au devenit hit-urile anului, prima melodie a fost nominalizată la Premiile Industriei Muzicale Românești la trei secțiuni: pop, dance si R&B și a câștigat premiul pentru cel mai bun proiect de debut.

Sursa: https://www.cancan.ro/andra-e-in-al-noualea-cer-a-primit-vestea-si-a-impartasit-o-imediat-cu-fanii-19891555

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *