Andreea Bălan a rupt tăcerea. Adevărul despre căsnicia cu George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea păreau că trăiesc o poveste de dragoste ruptă din basme. Celebra artistă și actorul trecuseră împreună prin momente dificile, la începutul lui 2019, când vedeta a adus pe lume cel de-al doile copil, însă în timpul nașterii s-a confruntat cu adevărate probleme de sănătate. Căsnicia celor doi putea fi sursa de inspirație a tuturor tinerelor care visează la o iubire ca în povești.

Timpul însă a trecut repede, iar de la cununia ce a avut loc în toamna lui 2019 și până la divorțul anunțat la finalul iernii lui 2020 s-au scurs doar câteva luni. Presa a început să speculeze cu privire la separarea celor doi, vestea nefiind confirmată oficial de către Andreea și George. Cuplul însă a făcut anunțul trist la puțin timp, iar așa a început și un adevărat scandal, cu privire la concumul substanțelor interzise și dorința actorului de a ieși din familia pe care o construiseră împreună.

Andreea a anunțat public despărțirea în emisiunea lui Dan Capatos, iar apoi a lansat piesa „Inima de fier”. La scurt timp, George Burcea ținut la rândul său să își lămurească fanii pe rețele sociale și a postat o serie de mesaje dure la adresa fostei partenere.

Căsnicia dintre Andreea Bălan și George Burcea

Povestea de dragoste dintre cei doi a început după separarea vedetei de artistul Keo. Andreea și George s-au cunoscut în timpul unor filmări și se pare că artista a știut încă de atunci că bărbatul înalt și brunet avea să devină tatăl copiilor ei. „Ne-am cunoscut la filmări și știam din prima zi ca el va fi tatăl copiilor mei. După stopul cardiac am decis că vreau să ne căsătorim pentru că mi-am dat seama că dacă nu o faceam și ceva se întâmpla cu mine el n-ar avea acces la anumite lucruri pentru a avea grijă de fetiță”, a povestit Andreea în trecut, pe canapeaua din emisiunea lui Dan Capatos.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *