Andreea Marin a ajuns din nou pe mâinile doctorilor, însă de această dată din cauza unor probleme la gleznă. Vizitele dese pe care acum vedeta trebuie să le facă la kinetoterapeut sunt cauzate de neîncălzirea corectă înaintea începerii antrenamentului. Astfel că, tendonul lui Ahile a cedat.

Despre problema ei a vorbit chiar vestita prezentatoare, pe o rețea de socializare. „Din seria „grabă strică treaba” sau „așa nu, nu faceți ca mine!”: în loc să îmi încep ziua la sală de sport, așa cum îmi place și e sănătos, o încep alături de doctor și kinetoterapeut, care au grijă să-mi „repare” glezna dureroasă, pentru că nu am avut răbdarea de a face incălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat.
La început, am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a două zi, apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit „cățelusul șchiop”, abia puneam piciorul în pămant, nici gând să mai pot merge de o săptămană la sport, adio tocuri… uite-așa!
Sursa: https://stirimondene.fanatik.ro/andreea-marin-din-nou-pe-mainile-doctorilor-ce-probleme-de-sanatate-are-zana-surprizelor-18370616?utm_source=b1Monden&utm_medium=referral&utm_campaign=unici&utm_content=b1INTERIORdeskmobil