Avocatul familiei Melencu, declarații uluitoare în cazul Caracal: „Au refuzat să caute fetele”

Avocatul familiei Melencu, declarații uluitoare în cazul Caracal: „Au refuzat să caute fetele”
Avocatul familiei Melencu, declarații uluitoare în cazul Caracal: „Au refuzat să caute fetele”

Cazul „Caracal” a luat o nouă întorsătură după primul proces al lui Gheorghe Dincă. „Monstrul” a declarat în fața instanței și a familiilor victimelor că a fost forțat să recunoască că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Pe 3 iunie se va lua o decizie crucială, iar Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a anunțat care sunt ultimele cereri.
Pe 3 iunie, la Tribunalul Olt, magistrații vor decide dacă trimit dosarul înapoi la DIICOT, pentru refacerea anchetei, așa cum solicită familiile victimelor sau dacă îl trimit spre judecare, așa cum vor procurorii.

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a anunțat că a solicitat instanței de judecată să ceară, la rândul ei, ca DIICOT să prezintă toate probele din acest dosar.

„Am verificat actele dosarului și am găsit niște adrese de înaintare a unor CD-uri care se referă la traseul lui Gheorghe Dincă în ziua dispariției Luizei. Dacă mergem pe acel traseu pe care l-au constatat experții de la Ministerul de Interne constatăm că traseul nu este cel pe care îl invocă Dincă. Traseul este cu totul altul. Deși procurorii aveau dovada la dosar au mers pe alta pistă care nu avea niciun mijloc de susținere și au refuzat să caute fetele”, a declarat Carmen Obârșanu la Antena3.

De asemenea, avocata familiei Melencu precizează că, acel traseu arată că Luiza nu a ajuns niciodată în casa lui Gheorghe Dincă. Carmen Obârșanu acuză că procurorii DIICOT ascund adevărul.
În încheiere, avocata familiei Melencu a precizat că se vrea doar adevărul și, desigur, fetele.

„Noi nu dorim să îl scăpăm pe Dincă de răspundere penală, ci dorim fetele și să aflăm adevărul. Atât și nimic mai mult”, a mai spus Carmen Obârșanu.

Sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/avocatul-familiei-melencu-declaratii-uluitoare-in-cazul-caracal-au-refuzat-sa-caute-fetele-228681.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *