Vestea cumplită, cum că talentata artistă, Mălina Olinescu s-a stins din viata în decembrie 2011 a venit ca un şoc pentru toată lumea.

Talentata cântăreață s-a stins din viață, pe 12  decembrie 2011, într-un mod tulburător: s-a sinucis, aruncându-se la etajul 6 al blocului în care locuia, destinul ei fiind frânt la doar 37 de ani. Doina Spătaru, mama regretatei soliste a închiriat apartamentul în care Mălina şi-a găsit sfârşitul unui bărbat de origine musulmană.

Bărbatul care recunoaste ca mereu a crezut in spiritul omului, îşi păstrează cu rigoare tradiţiile religioase. Zubair spunea că de fiecare dată când îşi face rugăciunea vede umbra unei femei care se apropie de el. Mai mult, bărbatul a simţit, şi nu o dată, un miros puternic de parfum. “Eu nu folosesc astfel de parfum, dar se simte câteodată, spunea el în urmă cu câţiva ani. El şi-a cumpărat o casă, iar la scurt timp, în locul lui, s-a mutat alt pakistanez.”, a spus mama artistei.

Denisa Răducu a lăsat în urmă multă durere când s-a stins din viaţă pe 23 iulie 2017, in urma unei lupte cu o boală incurabilă. Decesul solistei a îndurerat întreaga ţară, iar părinţii ei, care nu renunţă nici acum la doliu, sunt un monument de tristeţe. După moartea artistei, tatăl Denisei, Emilian Răducu, a rămas cu sechele, este dependent de pastile şi nu crede că îşi va reveni, vreodată.

Mai mult, atât tatăl vedetei, cât şi sora acesteaia declară că şi acum îi simt prezenţa Denisei în casa de la Ştefăneşti, iar gândul le este întotdeauna la ea.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/experiente-paranomarle-malina-olinescu-denisa-raducu-189724.html