Fostul principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, sărbătoresc Centenarul Marii Uniri la Alba Iulia, locul în care stră-străbunicii săi, Ferdinand și Maria, au fost încoronați ca Regi ai României Mari. Citeşte întreaga ştire: Fostul principe Nicolae și soția sa sărbătoresc Ziua Națională la Alba Iulia. “Am mari emoții”


Fostul principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, sărbătoresc Centenarul Marii Uniri la Alba Iulia, locul în care stră-străbunicii săi, Ferdinand și Maria, au fost încoronați ca Regi ai României Mari.
Citeşte întreaga ştire: Fostul principe Nicolae și soția sa sărbătoresc Ziua Națională la Alba Iulia. “Am mari emoții”
Nepotul Regelui Mihai a participat, vineri, la depunerea de coroane la statuile Regelui Ferdinand și a Reginei Maria și la Ceremonia de Arborare a Drapelului României. „A fost un moment emoționant și mă bucur că am fost prezenți și am făcut parte din acest moment. Am mari emoții, fiindcă este un loc foarte legat de familia mea și e important pentru noi toți românii să fim uniți și să fim aici, astăzi și mâine (n.r. 30 noiembrie și 1 decembrie). În 100 de ani, țara a progresat foarte mult și trebuie să învățăm mult din trecut, să învățăm ce să facem în viitor. Putem să învățăm foarte multe de la Regele Ferdinand și Regina Maria, au făcut multe lucruri pentru țara noastră„, a declarat fostul principe Nicolae, conform alba24.
Citeşte întreaga ştire: Fostul principe Nicolae și soția sa sărbătoresc Ziua Națională la Alba Iulia. “Am mari emoții”
LIBERTATEA.RO
https://www.libertatea.ro/ultima-ora/fostul-principe-nicolae-si-sotia-sa-sarbatoresc-ziua-nationala-la-alba-iulia-2472084

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *