Furt neobişnuit de la locuinţa unei interprete de muzică populară. Momentul, surprins pe camerele de supraveghere – VIDEO, FOTO


Furt neobişnuit de la locuinţa unei interprete de muzică populară. Momentul, surprins pe camerele de supraveghere – VIDEO, FOTO

Steagul României, arborat la poarta locuinţei unei interprete de muzică populară din Târgu-Jiu a fost furat de către un bărbat. Momentul furtului a fost surprins de camerele de supraveghere, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Poliţiştii din Gorj caută un bărbat care a furat drapelul României, arborat de autorităţi la poarta unei interprete de muzică populară din Târgu-Jiu.

Interpreta Nicoleta Hoara Priescu din Târgu-Jiu a postat pe pagina sa de Facebook imaginile surprinse de camerele de supraveghere. În imagini se observă cum un bărbat care purta o glugă pe cap aşteaptă să treacă toate maşinile pentru a smulge steagul.

”Steag primit pe 30 noiembrie (în toată zona Bulevardul Ecaterina Teodoroiu au fost aşezate la porţile caselor) şi sustras în seara aceleiaşi zile de un individ neidentificat datorită întunericului! Furt ca în codru, chiar şi la noi acasă! Ne mai mirăm de ce străinii ne văd aşa în exterior! La mulţi ani, România!”, a scris Nicoleta Hoară Priescu.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că fac cercetări în acest caz pentru prinderea autorului.
MEDIAFAX.RO
https://www.mediafax.ro/social/furt-neobisnuit-de-la-locuinta-unei-interprete-de-muzica-populara-momentul-surprins-pe-camerele-de-supraveghere-video-foto-17745992

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *