Încă un bebeluş născut la maternitatea Giuleşti a ajuns la Spitalul Alexandrescu


Încă un bebeluş născut la maternitatea Giuleşti a ajuns la Spitalul Alexandrescu

Încă un bebeluş născut la maternitatea Giuleşti a fost internat, miercuri seară, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, numărul acestora ajungând la 15. În cazul acestuia, nu a fost confirmată infecţia cu bacteria stafilococ auriu meticilino.
Al 15-lea bebeluş născut la maternitatea Giuleşti, în urmă cu două săptămâni, a fost internat, miercuri seară, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, a confirmat, pentru MEDIAFAX, managerul unităţii medicale, Alexandru Ulici.

De asemenea, Ulici mai spune că bebeluşul este investigat, iar până la ora transmiterii ştirii, nu a fost confirmată infecţia cu bacteria stafilococ auriu meticilino.

Copilul este internat în Secţia de Pediatrie.
În ultima lună, 15 copii născuţi la maternitatea Giuleşti s-au adresat Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, 12 dintre ei fiind diagnosticaţi cu stafilococ auriu meticilino rezistent în diferite culturi.

În prezent, şapte bebeluşi mai sunt internaţi, trei dintre ei având probleme respiratorii, iar trei – infecţii cutanate. Ultimul bebeluş este supus investigaţiilor.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu a raportat toate cazurile Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti.
MEDIAFAX.RO

https://www.mediafax.ro/social/inca-un-bebelus-nascut-la-maternitatea-giulesti-a-ajuns-la-spitalul-alexandrescu-17724245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *