Mircea Badea a făcut spectacol în emisiunea sa, ”În gura presei”, de la Antena 1, după ce a transmis că aștepta de mult momentul ca Laura Codruța Kovesi să fie pusă sub acuzare și, mai mult, de-abia așteaptă să o vadă la închisoare! Jurnalistula spus că este convins că fosta șefă DNA va ajunge după gratii.

„Toată lume o arde cu funcţia de procuror european, numai că acest lucru nu are nicio importanţă”, spune Mircea Badea. Realizatorul de televiziune consideră că fosta șefă a DNA ”a minţit tot timpul, deşi Sebastian Ghiţă avea toate probele. Se pare că lucrurile s-au produs, vom vedea foarte curând acele imagini”, mai spune Badea.

Mircea Badea este sigur că Laura Codruța Kovesi va merge la pușcărie

Jurnalstul a spus că nu există nicio diferenţă între reacţia Laurei Codruţa Kovesi de miercuri seară şi reacţia Elenei Udrea imediat după ce s-a început urmărirea penală împotriva ei. A ieşit pe toate posturile să spună că procurorii sunt la ordin politic, deşi până acum a susţinut exact contrariul.

Sursa: https://stirimondene.fanatik.ro/mircea-badea-mesaj-transant-pentru-laura-codruta-kovesi-sigur-sigur-vei-intra-la-puscarie-18371040