Experienţe paranormale în locuinţele vedetelor decedate! În casa Mălinei Olinescu încă se simte parfumul ei

Vestea cumplită, cum că talentata artistă, Mălina Olinescu s-a stins din viata în decembrie 2011 a venit ca un şoc pentru toată lumea.

Talentata cântăreață s-a stins din viață, pe 12  decembrie 2011, într-un mod tulburător: s-a sinucis, aruncându-se la etajul 6 al blocului în care locuia, destinul ei fiind frânt la doar 37 de ani. Doina Spătaru, mama regretatei soliste a închiriat apartamentul în care Mălina şi-a găsit sfârşitul unui bărbat de origine musulmană.

Bărbatul care recunoaste ca mereu a crezut in spiritul omului, îşi păstrează cu rigoare tradiţiile religioase. Zubair spunea că de fiecare dată când îşi face rugăciunea vede umbra unei femei care se apropie de el. Mai mult, bărbatul a simţit, şi nu o dată, un miros puternic de parfum. “Eu nu folosesc astfel de parfum, dar se simte câteodată, spunea el în urmă cu câţiva ani. El şi-a cumpărat o casă, iar la scurt timp, în locul lui, s-a mutat alt pakistanez.”, a spus mama artistei.

Denisa Răducu a lăsat în urmă multă durere când s-a stins din viaţă pe 23 iulie 2017, in urma unei lupte cu o boală incurabilă. Decesul solistei a îndurerat întreaga ţară, iar părinţii ei, care nu renunţă nici acum la doliu, sunt un monument de tristeţe. După moartea artistei, tatăl Denisei, Emilian Răducu, a rămas cu sechele, este dependent de pastile şi nu crede că îşi va reveni, vreodată.

Mai mult, atât tatăl vedetei, cât şi sora acesteaia declară că şi acum îi simt prezenţa Denisei în casa de la Ştefăneşti, iar gândul le este întotdeauna la ea.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/experiente-paranomarle-malina-olinescu-denisa-raducu-189724.html

Posted on

VIDEO / Narcisa Guță, scandal la coafor! “Ai vrut să mă bați, să-mi dai cu pumnul în ficat”

Narcisa Guță face ce face și o comite din nou! Fosta soție a lui Nicolae Guță și-a șocat fanii după ce a postat un filmuț pe Instagram.

Pe imagini se vede cum Narcisa Guță se află la coafor, iar cineva îi spală părul la scafă. Și cum e glumeață din fire, vedeta a vrut să le reamintească fanilor replicile sale celebre, într-un dialog cu bărbatul din salon.

“Ești nebun la cap, ai vrut să mă bați, ai vrut să0mi dai cu pumnul în ficat! Nebunule! Pentru limba română apasă tasta 1, nebunule!”, spune Narcisa Guță.

Reacțiile internauților au fost care mai de care mai amuzante, iar mulți au felicitat-o pe manelistă pentru sinceritatea de care dă dovadă mereu.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/narcisa-guta-scandal-coafor-189722.html

Posted on

Andreea Marin, din nou pe mâinile doctorilor! Ce probleme de sănătate are Zâna Surprizelor

Andreea Marin a ajuns din nou pe mâinile doctorilor, însă de această dată din cauza unor probleme la gleznă. Vizitele dese pe care acum vedeta trebuie să le facă la kinetoterapeut sunt cauzate de neîncălzirea corectă înaintea începerii antrenamentului. Astfel că, tendonul lui Ahile a cedat.

Despre problema ei a vorbit chiar vestita prezentatoare, pe o rețea de socializare. „Din seria „grabă strică treaba” sau „așa nu, nu faceți ca mine!”: în loc să îmi încep ziua la sală de sport, așa cum îmi place și e sănătos, o încep alături de doctor și kinetoterapeut, care au grijă să-mi „repare” glezna dureroasă, pentru că nu am avut răbdarea de a face incălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat.
La început, am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a două zi, apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit „cățelusul șchiop”, abia puneam piciorul în pămant, nici gând să mai pot merge de o săptămană la sport, adio tocuri… uite-așa!
Sursa: https://stirimondene.fanatik.ro/andreea-marin-din-nou-pe-mainile-doctorilor-ce-probleme-de-sanatate-are-zana-surprizelor-18370616?utm_source=b1Monden&utm_medium=referral&utm_campaign=unici&utm_content=b1INTERIORdeskmobil

Posted on

TRAGEDIE! „DIN PĂCATE, ZINA DUMITRESCU A..” BOTE A FĂCUT ANUNȚUL CARE A ÎNTRISTAT TOATĂ ROMÂNIA

Cătălin Botezatu are sufletul sfâșiat de tristețe, după ce a aflat cât de rău se simte, de fapt, Zina Dumitrescu. Îndrăgita creatoare de modă și designerul celebru au o relație specială, ea considerându-l adevăratul său fiu. Lacrimile nu i se opresc ori de câte ori se gândește la Mama Zina și în urmă cu puțin timp, el a făcut mărturisiri tulburătoare, care au întristat toată România.

Cătălin Botezatu a făcut anunțul care a întristat toată România despre Zina Dumitrescu

“Nu mai vrea să lupte pentru viața ei! Ne-a spus să o lăsăm să moară” – este declarația făcută de Ion Cassian, directorul azilului în care a stat Zina Dumitrescu în ultimii șapte ani, iar Cătălin Botezatu a suferit un șoc când a auzit dorința vedetei cu care are o relație foarte apropiată. El regretă că proiectele în care e implicat nu îi permit să mai petreacă atât de mult timp ca înainte.

“E tragic ce i se întâmplă Mamei Zina! Nu știu ce să spun, pentru că, în cazul de față, cunoscând-o atât de bine, cuvintele sunt de prisos. Pe undeva, am și foarte multe remușcări pentru că, în ultima perioadă, din cauza filmărilor, de la «Bravo, ai stil», care se întind pe 13-14 ore pe zi, nu am avut cum să mă duc să o văd. În perioada în care mai aveam timp, mai ieșeam cu ea la mese, împreună cu prietenele și colegele mele, încercam să îi facem viața mai frumoasă”, a declarat Cătălin Botezatu, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Zina Dumitrescu, prima apariție TV după ce starea de sănătate s-a înrăutățit. A slăbit 10 kilograme și e transfigurată

Cătălin Botezatu o va vizita pe Zina Dumitrescu în curând

Vârsta înaintată și starea de sănătate precară a Zinei Dumitrescu îl îngrozesc pe Cătălin Botezatu… Astfel, el și-a pus în gând să o viziteze pe celebra creatoare de modă la azil în zilele următoare.

“Nu vreau să mă gândesc la nimic rău, pentru că oamenilor buni nu trebuie să li se întâmple lucruri rele, oamenii buni trebuie să primească din partea noastră doar gânduri pozitive. De aceea, în aceste clipe, energia noastră trebuie să fie canalizată către Mama Zina. Plec din țară, din păcate, săptămâna asta, dar imediat ce am să mă întorc, aș vrea să mă duc să o văd și… sper să nu fie pentru ultima oară, a mai mărturisit cunoscutul creator de modă.

Sursa: https://www.cancan.ro/tragedie-din-pacate-zina-dumitrescu-a-bote-a-facut-anuntul-care-a-intristat-toata-romania-19935591

Posted on