Rocky Balboa, celebrul pugilist interpretat de Sylvester Stallone, dispare din cinematografie


Rocky Balboa, celebrul pugilist interpretat de Sylvester Stallone, dispare din cinematografie

Actorul american Sylvester Stallone a anunţat că unul dintre celebrele sale personaje, Rocky Balboa, pugilistul pe care l-a interpretat vreme de 40 de ani, în opt filme, iese la pensie, potrivit huffingtonpost.com
“Deşi mi se rupe sufletul, din păcate, toate trec… şi ajung la un final”, a scris Stallone într-un mesaj publicat pe contul său de pe reţeaua online Instagram.

“A fost un privilegiu suprem să pot crea şi juca acest personaj profund”, a mai scris Stallone.

“Continuă să loveşti cu pumnul! Vă iubesc, oameni buni şi generoşi, şi Rocky vă iubeşte şi el”, a adăugat starul.

Totuşi, Stallone, în vârstă de 72 de ani, a lăsat o mică portiţă deschisă. Astfel, alături de un video pe care l-a publicat, a scris mesajul “Probabil aceasta este ultima mea luptă”.
În clip, stând lângă un foc făcut într-un tomberon din metal, în ultima zi de filmare pentru “Creed II”, a opta parte a francizei “Rocky”, Stallone spune că a crezut că seria trebuie să se încheie cu lungmetrajul “Rocky Balboa” din 2006. Dar actorul Michael B. Jordan a reuşit să relanseze franciza odată cu “Creed” şi apoi cu “Creed II”. În aceste ultime două filme, Stallone joacă rolul antrenorului personajului lui Jordan, Adonis Creed, fiul rivalului lui Rocky, Apollo Creed (Carl Weathers) din lungmetrajul original, din 1976, “Rocky”.

“Nu puteam fi mai fericit pe măsură ce făceam un pas în spate, pentru că povestea mea fusese deja spusă, era o lume nouă care se deschidea ca public, cu generaţia asta”, mai povesteşte Stallone, care apoi îi spune lui Jordan “Acum tu trebuie să porţi mantia”, ridicându-i un braţ ca şi cum l-ar desemna campion.

Musculosul star hollywoodian, nominalizat de trei ori la premiile Oscar, a devenit celebru la sfârşitul anilor ’70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa, în franciza “Rocky”, şi şi-a construit apoi o carieră de succes cu partituri în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza “Rambo”, şi un mercenar îndrăzneţ, în filmele din franciza “Eroi de sacrificiu/ The Expendables”. În anii ’80, “Sly”, aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Cel mai recent film din franciza “Rocky”, “Creed II”, în care apare şi românul Florian Munteanu, a fost lansat pe 21 noiembrie.
MEDIAFAX.RO
https://www.mediafax.ro/life-inedit/rocky-balboa-celebrul-pugilist-interpretat-de-sylvester-stallone-dispare-din-cinematografie-17724630

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *