SEX ORAL cu sotia celui mai bun prieten. Inregistrarea cu URIASUL de la Hollywood a aparut pe net


Ultimul sex tape pe care iti doreai sa-l vezi. Hulk Hogan filmat in momente intime. VIDEO
Suntem siguri ca nimeni nu a rostit vreodata: “Bai, mi-as dori sa existe o caseta cu Hulk Hogan in momente intime pe care sa o vad”. Cineva s-a gandit totusi ca unii dintre voi ar fi curiosi, asa ca a facut publica o astfel de inregistrare.

Occidentul o distruge din interior. Tara a carei moneda s-a depreciat cu 60% in 3 zile

Jurnalistii de la Gawker sustin ca au urmarit caseta de 30 de minute si 17 secunde in intregime si au postat online un rezumat al acesteia.

Este “o capodopera data dracului”, a declarat editorul-sef al site-ului Gawker.

Potrivit site-ului, femeia care intretine relatii sexuale cu fosta vedeta a wrestlingului, acum in varsta de 59 de ani, ar fi Heather Clem, fosta sotie a celui mai bun prieten al lui Hogan, DJ Bubba the Love Sponge.
Zvonurile despre existenta unui sex tape cu Hulk Hogan au aparut in martie anul acesta, atunci cand TMZ a scris ca CEO-ul Vivid Entertainment Steve Hirsch a confirmat faptul ca a fost abordat de o a treia parte, care i-a oferit inregistrarea.

Avocatul lui Hulk Hogan a declarat ca acesta este “ingrozit de publicarea fara acordul lui a unui video filmat in secret”.

“Nici nu a aprobat inregistrarea, nici publicarea acesteia. Daca este veritabila (n.r. inregistrarea), este in mod clar o invadare imorala a vietii private”, a adaugat avocatul.

Pentru cei dintre voi care sunteti curiosi sa vedeti imaginile, le gasiti pe site-ul Gawker —->
STIRILEPROTV.RO

https://stirileprotv.ro/show-buzz/erotic/ultimul-sex-tape-pe-care-iti-doreai-sa-l-vezi-hulk-hogan-filmat-in-momente-intime-video.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *