Tatăl Denisei Răducu, gest emoționant în ziua în care artista ar fi împlinit 29 de ani: “E ceva rupt din sufletul nostru”

Familia Denisei Manelista își poartă cu greu durerea zi de zi, după ce artista s-a stins din viață fulgerător, la doar 27 de ani.Pe data de 13 decembrie, cu ocazia zile de naștere a Denisei Răducu, în familie se organiza o petrecere fastuoasă și toți prietenii se adunau pentru a o sărbători cu cântăreața cu chip de înger.
Acum, la mai bine de un an de la moartea sa, familia o va comemora pe Denisa Răducu și va da de pomană în toată comuna. “O facem în amintirea Denisei şi pentru faptul că e copilul nostru, e ceva rupt din sufletul nostru, deci o facem cu toată tragerea de inimă. O să cumpăr ceva de la magazinele de specialitate şi o să dăm, o să facem nişte pacheţele, o să facem nişte pungi, o să mergem prin comună. Nu numai prin comună pe la noi, ci şi în comunele învecinate.”, a declarat Emilian Răducu, la Antena Stars.

Tatăl Denisei Răducu își amintește cu tristește cum era sărbătorită ziua artistei în copilărie. “Zilele ei de naştere… cumpăram bomboane, dulciuri pentru la şcoală, pentru elevi, pentru colegii ei. Acasă organizam şi noi o masă mai deosebită pentru că aşa se obişnuieşte şi aşa procedau toţi.”, a mai spus Emilian Răducu

Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *