Un comandant de escadrilă de bombardiere B-52 a fost concediat după ce au fost descoperite mai multe desene nepotrivite în cockpit-ul avionului


Un comandant de escadrilă de bombardiere B-52 a fost concediat după ce au fost descoperite mai multe desene nepotrivite în cockpit-ul avionului

Un comandant de escadrilă de bombardiere B-52 Stratofortress, staţionat la baza aeriană Minot din Dakota de Nord, a fost concediat după ce pe unul dintre monitoarele din cockpit-ului avionului pe care îl pilota au fost descoperite desene cu caracter sexual.
Printre desene se numără penisuri şi alte imagini explicite, potrivit Military.com. Locotenent-colonelul Paul Goossen (foto) a fost eliberat din funcţia de comandant al 69th Bomb Squadron pe 27 noiembrie.
Desenele au fost descoperite pe un ecran tactil al sistemului Combat Network Communication Technology (CONECT), folosit pentru a trasa şi afişa rute de zbor sau coordonate ale ţintelor. Mai multe astfel de desene au fost făcute în sistem pe când escadrila se afla în Qatar, între septembrie 2017 şi aprilie 2018. Piloţii au făcut capturi de ecran cu acestea şi au făcut ulterior un montaj cu acestea.
Şefii lui Goossen au declarat că acesta a fost concediat deoarece nu a reuşit să menţină un mediu de lucru profesionist în escadrilă, a cărei comandă a preluat-o în vara anului 2017.

Bombardierele B-52, lansate în anii ’50, sunt încă foarte temute, fiind capabile să lanseze arme nucleare.

Incidente similare cu piloţi americani au mai avut loc în acest an. În octombrie, US Marine Corps a lansat o anchetă după ce un pilot de avion militar a urmat cu aeronava o traiectorie în forma unui organ sexual masculin.
MEDIFX.RO
https://www.mediafax.ro/life-inedit/un-comandant-de-escadrila-de-bombardiere-b-52-a-fost-concediat-dupa-ce-au-fost-descoperite-mai-multe-desene-nepotrivite-in-cockpit-ul-avionului-17748991

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *