USR: A ajuns Aurelian Bădulescu, avocatul lui Gigi Becali, să dea lecţii de morală judecătorilor


USR: A ajuns Aurelian Bădulescu, avocatul lui Gigi Becali, să dea lecţii de morală judecătorilor

Şefa USR Bucureşti, Roxana Wring, susţine că Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei „şi avocatul lui Gigi Becali” nu ar trebui să dea lecţii de morală judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti (CAB).
„Primarul Capitalei încearcă să mute discuţia de la decizia instanţei, la tot felul de poveşti fabricate în vilele din Voluntari. Adevărul este unul singur: Curtea de Apel a hotărât că actele de înfiinţare ale companiilor sunt ilegale, iar Primarul trebuie să respecte această decizie. Gabriela Firea minte cu neruşinare când spune că în spatele USR s-ar afla vreun interes ocult. Dacă are probe în acest sens, să meargă de urgenţă la Parchet. Iar dacă nu are, atunci să aibă decenţa să tacă”, transmite Roxana Wring, prin intermediul unui comunicat de presă.
Reacţia şefei USR Bucureşti vine după ce Gabriela Firea a susţinut, şi luni şi marţi, că cele 22 de Companii Municipale vor funcţiona în continuare, în ciuda deciziei CAB, prin care se spune că societăţile ar fi trebuit să fie înfiinţate cu votul unei majorităţi de două treimi.

Roxana Wring mai susţine că Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, nu ar trebui să dea lecţii de morală judecătorilor de la CAB.

„Şi încă un lucru absolut incredibil. Am citit că Primăria Capitalei îi acuză voalat pe judecătorii Curţii de Apel de abuz în serviciu. A ajuns Aurelian Bădulescu, avocatul lui Gigi Becali, şi responsabilul cu gălăgia din CGMB, să dea lecţii de morală magistraţilor”, a mai declarat Wring.
MEDIAFAX.RO
https://www.mediafax.ro/politic/usr-a-ajuns-aurelian-badulescu-avocatul-lui-gigi-becali-sa-dea-lectii-de-morala-judecatorilor-17712960

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *