VIDEO / Un alt accident teribil din cauza live-ului la volan. S-au dat cu maşina peste cap la 220 km/h, în Mureş

Un alt accident grav a avut loc, seara trecută, din cauza live-ului la volan. Doi tineri s-au dat cu maşina peste cap la o viteză de 220 km/h. Accidentul a avut loc la ora 21.00, în Mureş, atunci când doi băieţi cu vârsta de 20, respectiv 23 de ani, se plimbau cu maşina şi filmau în timp ce ascultau muzică şi goneau cu o viteză de 220 km/h.

Cel care făcea live-ul era tânărul care stătea în dreapta, acesta filmându-l pe prietenul său. Şoferul de 23 de ani, mândru de abilităţile sale de şofer, se lăuda cu viteza excesivă cu care conducea.

Martorii spun că cei doi ar fi fost şi sub influenţa băuturilor alcoolice, iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat de mai multe ori, potrivit presei locale. Din fericire, cei doi au fost răniţi uşor şi viaţa nu le este pusă în pericol. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-un-alt-accident-teribil-din-cauza-liveului-la-volan-sau-dat-cu-masina-peste-cap-la-220-kmh-in-mures-182866.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *