Vinul fiert, un medicament natural excelent pentru organism. Cum te fereşte de boli!

Chiar dacă mulţi cred că vinul fiert fiind alcool face rău organismului, ei bine, lucrurile nu sunt deloc aşa, iar veştile sunt bune pentru fanii acestei licori. Vinul fiert se bea, în special, iarna, iar specialiştii spun că acesta are nenumărate proprietăţi pentru sănătate.

Fie că alegeţi să beţi vin fiert simplu, sau adăugaţi portocală, măr sau scorţişoară, cert este că vinul fiert are beneficii mari pentru organism şi poate fi numit un excelent medicament natural. Specialiştii spun că persoanele care beau două pahare de vin fiert zilnic manifestă cu 44% mai puţine răceli în comparaţie cu oamenii care nu beau vin fiert.

În plus, specialiştii spun că scorţişoara adăugată în vinul fiert ajută foarte mult creierul, îmbunătăţeşte memoria, dar ajută şi la sănătatea părului. Nu în ultimul rând, scorţişoara este un aliment excelent în lupta împotriva kilogramelor. Aşadar, atât timp nu se exagerează şi nu se depăşeşte consumul a două pahare de vin fiert pe zi, această băutură este foarte sănătoasă şi benefică pentru organism.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/vinul-fiert-un-medicament-natural-excelent-pentru-organism-cum-te-fereste-de-boli-182878.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *